Hidraulična oprema

Vitla

Hidraulična vitla sa pužnim ili plnetarnim prenosom konstruisana i napravljena za dug radni vek i bezebedno i pouzdano rukovanje. Pogodna za tešku industrijsku primenu, za šlep službe ili za montažu na prednji branik vozila za samo izvlačenje. Specijalna izvedba omogućava i montažu vitla bočno na šasiju.

Vitla mogu biti opremljena odgovarajućim sertifikovanim sajlama, kukama, rolerima i pritiskačima sajli.

U kombinaciji sa ostalim hidrauličnim komponentama iz programa, vozilo se može opremiti kompletnom pratećom instalacijom za pogon vitla.

Električna vitla su takođe u ponudi mogu biti potezne sile od 1 do 3,6t za tešku primenu sa pužnim reduktorima.

Primena:

Autotransporter

Tipovi hidrauličnih i električnih vitala

 

Hidraulična vitla sa pužnim prenosom potezne sile od 2700 do 30000kg. Konstruisana za dug životni vek i bezbedan rad. Pužni prenos pruža dodatnu zaštitu od otpuštanja sajle pod opterećenjem. Posebno pogodna za zahtevne poslove šlep službe.

Hidraulična vitla sa planetarnim prenosom potezne sile od 3600 do 16500kg. Konstruisana za dug životni vek i bezbedan rad nude visoku brzinu rada. Inovativni kočioni sistem čine ova vitla pouzdanim u svakoj industrijskoj pirmeni.

 

Električna vitla u varijantama 12 i 24V potezne sile od 1000 do 3600kg konstruisana za dug, pouzdan i bezbedan rad na lakim komercijalnim vozilima.