O nama

Istorija

Privredno društvo ITAL-YU d.o.o. je nastalo u Ćupriji 1990. godine kao italijansko jugoslovensko mešovito preduzeće sa idejom da se pruži podrška domaćoj auto industriji i proizvođačima nadgradnji na tržištu Srbije ali i regiona. Kompaniju je osnovao g-din Dušan Nikolić sa dugogodišnjim iskustvom tehničkog direktora Auto kuće "Kompresor" iz Ćuprije posvećen razvoju specijalnih nadgradnji za kamione i komercijalna vozila. Cilj kompanije je da se u uz ponudu komponenti za izradu specijalnih vozila ponudi i maksimalna tehnička podrška pri izboru komponenti i u procesu inženjeringa.

Kompanija danas

Danas ITAL-YU d.o.o. predstavlja porodičnu firmu u kojoj radi druga generacija porodice Nikolić i navršava drugu deceniju postojanja. Duga tradicija predstavlja garanciju za pouzdanost i kvalitet u poslovanju. Današnja delatnost kompanije se i dalje bazira na profesionalnom odnosu i pre svega razumevanju problema sa kojima nam se klijenti obraćaju kako bi se ponudilo najoptimalnije rešenje klijentima.

ITAL-YU d.o.o. sa iskustvom dugim preko 25 godina predstavlja pouzdanog partnera kako nadgrađivačima vozila u zemlji tako prodavcima vozla ali i krajnjim korisnicima opreme. Kompanija ITAL-YU d.o.o. danas posluje iz Ćuprije i poslovnice u Beogradu uz veliki lager komponenti na stanju.

Proizvodi

 

OMFB hidraulične komponente

ITAL-YU d.o.o. je generalni zastupnik i uvoznik za OMFB Hydraulic Components. OMFB Hydraulic components je renomirani italijanskog proizvođač hidrauličnih komponenti za kamione, poljoprivredu i industriju. Njihov proizvodni program obuhvata pto uključivače, zupčaste i klipne pumpe, kiper ventile, rezervoare i dr.


OMFB hidraulične komponente

ITAL-YU d.o.o. je generalni zastupnik i uvoznik za ICM Equipments. ICM Equipments je italijanski proizvođač posvećen proizvodnji hidrauličnih dodataka za dizalice i bagere. Sa fokusom na inovacije njihov proizvodni program obuhvata polipne grabilice, klješta za drvo, kašike za zemlju i drugu specijalnu opremu.

 

U pondui ITAL-YU d.o.o. se nalaze hidraulične komponente, oprema i instalacije i ponuda se bazira na kvalitetu proizvoda renomiranih svetskih proizvođača. Proizvode koje nudi ITAL-YU d.o.o. svoju primenu nalaze kod specijalnih vozila kao što su:

  • Kiperi
  • Dizalice
  • Cisterne
  • Snežni plugovi
  • Platforme za radove na visini
  • Komunalna vozila
  • Šlep slube
  • Tegljači
  • Razne druge hidraulične nadgradnje
  • Industrijska primena

Kontakt

ITAL-YU d.o.o. Vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.