Hidraulične komponente

Komande za hidrauliku

Komande za hidraulične sisteme mogu biti mehaničke, pneumatske, električne i radio daljinske. 

Mehaničke komande sa ergonomski oblikovanim ručicama za komandovanje i sajlom do 9m. Projektovane sa pažljivim odabirom anti frikcionih tretmana omogućuju izvršavanja velikih sila sa malom silom delovanja na ručicu. Pogodne za pto uključivače i kiper ventile.

Pneumatske komande podrazumevaju više vrsta ergonomskih i moderno dizajniranih pneumatskih prekidača i džojstik komandi sa opcionalima za montažu u kabini. Pogodni za upotrebu sa pto uključivačima i kiper ventilima.

Električne komande mogu biti prekidači, testeri ili kompletni elektro setovi, takođe i daljinske komande na kablu.

Radio i wireless daljinske komande su na raspolaganju do 12 funkcija sa ručnim transmiterom lakim za korišćenje i robusnim prijemnikom sa funkcijama za slučaj nužde.

Primena:

Reciklaža / Kiper / Stočar / Rol kiper / Autopodizač

Tipovi komandi za hidraulične komponente

 

Mehaničke komande sa nekoliko tipova ručica i sajlama od 1,5 do 9m. Robusno i ergonomsko rešenje za mehaničku aktivaciju PTO uključivača ili kiper ventila.

Pneumatski prekidači sa jednim ili više prekidača u sklopu za pneumatsku aktivaciju jednog ili više hidrauličnih ventila ili PTO uključivača. Brze spojnice za pneumatska creva integrisana u kućište.

Pneumatske džojstik komande su proporcionalnim efektom pogodne za komandovanje kip uređajima. Opcije sa i bez integrisanog prekidača za uključivanje pomoćnog izvoda snage. Više verzija komandi da zadovolje svaki zahtev korisnika.

Pneumatske sendvič komande se mogu montirati jedna za drugu i mogu biti u više oblika (dugme, selektor, džojstik) i pogodne su za uključivanje pomoćnog izvoda snage, kip uređaja, hidrauličnih stranica i dr.

 

Električne komande na kablu i komandni paneli pogodni za kabinsku ili spoljašnju upotrebu. Veliki broj varijanti za komandovanje jednim ili više ventila jednosmernog ili dvosmernog dejstva. Pogodni za upotrebu sa razvonicima ili elektro hidrauličnim agregatima.

Radio komande od 2 do 14 kanala, za ON/OFF funkciju ventila, sa punjivim transmiterom sa pozadinskim ovetljenjem i komandama za nuždu i na samom prijemniku.

 

Oprema za komande